Vardag

Det är betydligt mycket bättre!

Det är mycket bättre när det gäller förkylningen nu! Jag tror att jag, om tänker till förkylningen, skulle kunna gå ut och jogga en stund imorgon om jag känner mig så här. Det som nu har kommit som ett problem är magkatarr eller iallafall symtom på det. Jag hade det i somras under flera månader och så fort jag rubbar så mycket på mattider och minskar på maten så mycket så får jag ont i magen. Nu när jag var förkyld så blev det så igen. Jag får ont.

Detta gör att jag tappar matlusten helt och hållet och får trycka i mig mat för jag mår så illa. Så jag har inte haft så mycket enerig det senaste med tanke det. Det är inte alls bra och jag försöker komma tillbaka så gott och fort jag kan. Så kan jag inte äta ordentligt så tränar jag inte – det kan sluta illa!

Nu i helgen har jag förutom försökt äta (med inte så bra resultat) också räknat matte (det gick bättra än vanligt eftersom jag fick hjälp) och varit i kykan i massor. Detta tillsammans med mindre mat, jag är otroligt trött just nu!!!

Så det jag gör nu är att slappa, städa upp här hemma (jag sprider min saker precis över hela huset) och försöka hålla mig vaken till en tid som mer rimlig att somna än klockan sju.

Jag kommer tillbaka snart igen 🙂
JHH

Kommentera