Vardag

Balans

Så, nu börjar det kännas någolunda normalt igen. Jag har lyckats sova väldigt mycket nu, så sömnen börjar komma tillbaka till det rätta – skönt! Men jag känner mig fortfarande väldigt seg i kroppen och huvudet så jag tränar inte idag (även om ett pass i hallen faktiskt lockar lite mer idag än i går) Är det fint väder (=inte regnar) imorgon så kanske jag tar mig en lättjogg här hemma bara för att komma igång igen. Men ingen press och ingen stress, jag vet!

Man kan se det här mycket positivt men också negativt. Det positiva är att jag fortfarande är glad trots att jag inte tränar. Lite uppgiven, jag saknar träningen men glad! Det är faktiskt skönt (och jag tror det också är bra, även om jag egentligen själv har försökt att undvika att säga det) att det finns saker runt omkring träningen som jag kan glädja mig åt. Det negativa är att jag tappar träningstakten. Vi börjar kasta mer och mer och det är nu jag egentligen skall ha mer uthållighet och mer styrka. Jag är bättre tränad än i höstas men jag skulle kunna vara bättre tränad också. Men jag är inte orolig – jag njuter istället av varje tillfälle att få träna.

Jag försöker hitta en balans mellan träning, vardag, mig själv, andra och livet överhuvudtaget. Och jag måste säga att det går bättre och bättre 🙂

ooooups, dags att försöka äta frukost och sedan ge sig ut på dagens äventyr.
JHH

Kommentera