Vardag

Jordgubbe och så melon

Jag måste säga att jag gillar det jag ser. Jag har verkligen lyckats med träningen den här veckan! Det känns bra!
Dessutom har det varit fint väder nästan hela veckan och ja, det är så här det skall vara. Jag tycker om det och jag uppskattar det verkligen. Men imorgon får det bli vila, det tror jag att kroppen mår bra av! Sedan får vi se om det blir någon träning i helgen, annars sätter vi igång på måndag igen 🙂

Idag var Maria här hos mig, eller ja nu ikväll. Vi tittade på film, åt mat och sånt där. Jag tycker inte om när filmer slutar olyckligt, inte ens när det är en komediliknande film. Nej…dåligt stil. Visserligen var den här filmen bra. Och ja, den hade kanske ett bra syfte men nej!! Den hade blivit ännu bättre om den hade slutat bra. Ja, alltså som jag ville. Det är anledningen till att jag inte tittar på film så ofta, dels för att de personerna jag tycker om alltid dör, eller så blir det något sorgligt, eller ja, så där äckligt perfekt. Dessutom brukar jag störa mig så på personerna. nej, jag behöver verkligen öva upp mig att se på film! Men vi hade en trevlig kväll iallafall!


Det här påminner mig återigen att jag måste fixa min söndriga kamera…

Nehej, nu har jag ätit alldels för mycket melon, läst igenom de intressanta bloggarna och tänkte nu sova.
Imorgon skall jag upp och städa huset (jag är så stökig av mig!!!)
Och så blir det helg.

Dags att sova 🙂
godnatt!

Kommentera