Vardag

Den värsta dagen…nästan

Idag är en dålig dag, en riktigt dålig dag. Helst hade jag velat ligga kvar i min säng och bara titta på film. Men nej, idag skall familjen flytta ut till stugan, då gäller det att hjälpa till så att man kommer iväg så fort som möjligt. Den här dagen är helt klart värst under sommaren. Alla vill iväg, alla förutom den yngsta. Allt skall göras i ordning, de andra skall ju vara borta ända till augusti. Dessutom är den yngsta på värre än värst humör. Det blir inte bättre av att jag kom hem sent i går, inte sovit ordentligt på typ två månader, drömmer och tänker jobbigheter.

Nej. Idag är ingen bra dag.

Dessutom förlorade tyskland igår, likaså England och Holland imponerar inte idag. Nehej…det var ju det.
Och träning är det inte ens att snacka om.

Vad finns det då för positivt?
Min käre bror kommer hem på måndag.
Jag skall till stugan över helgen,när man väl är där brukar allt gå bra
Fotbollen går ju fortfarande
Jag lever
Det regnar inte

Det är inte omöjligt.
Det gäller bara att ha tålamod och hålla käften.
Så skall den här dagen lösa sig.

Kommentera