Träningsdagbok

Träning: Torsdag 24 juni 2010

Dagens träning: Intervallträning

Så var det dags för de där intervallerna igen. Jag kan ju säga såhär, jag förstår inte varför jag har fått för mig att jag skall göra det. Men nej, har jag en gång kommit på att jag skall göra något, då gör jag det också. (det finns nackdelar med att vara envis)

Dagens intervallpass (om man nu kan kalla det pass) bestod av följande
2*300m-200m-100m (ca!)

Jag är alltid lika dum som går ut för fort på första, likaså idag. Men första 300 gick nog faktiskt i ett bra tempo. Sedan var det mest att komma igenom alla de andra 5 “loppen”. Men det gick och jag tog mig igenom det.
Det går inte fort och jag vill inte påstå min löpning är snygg. Men jag gör det. Och det får räcka. Dessutom tror jag det bygger på konditionen vilket får min kropp att må bra (=jag mår bra)

Det kommer nog förbli 2 omgångar ett tag till, jag har inte kraft nog varken fysiskt eller mentalt att öka till 3 omgångar. Så det får fortsätta så här, jag trivs ju med det.

Förhoppningsvis blir det ett liknande pass nästa vecka. Den som väntar får se.
Jag är ändå ganska nöjd.

JHH

Kommentera