Träningsdagbok

Träning: Torsdag 10 juni 2010

Dagens träning bestod av jogg 1 km samt kastning. 
Tjenare vad trött i benen jag var idag, det var bara motigt men så är det ibland.
Det finns inte så mycket mer att säga om det.

När det gäller kastningen så tänker jag att jag inte får kasta för mycket utan tränare just nu då det finns en risk att man får in ovanor som kan vara svåra att få bort, bättre att lära sig rätt från början. Samtidigt så är det också mängden som är viktig, inte för mycket men ändå återkommande. Därför blev det lite kastning idag.

Jag börjar få lite kontroll på höger hand och ibland känns det rätt vänster är däremot katastrof. Jag måste verkligen öva på det!! Annars så flyter det på bättre och jag börjar bli lite mer van vilket gör det lättare. Jag börjar också lära mig att känna när det är rätt och när det är fel.

Det blev återigen en kort men ändå trevlig träning.
Passar mig perfekt just nu.

JHH

Kommentera