Träningsdagbok

Träning: Tisdag 22 juni 2010

Det blev ingen träning med T eller L idag. Det blev träning hemma i solen. Åh så skönt och mysigt!!

Började med löpskolning. Det var jättelänge sedan jag körde det. Jag har fått välja vad jag vill göra med tanke på smalbenen och då har jag valt häckgången innan löpskolning.

Sedan testa jag att kasta lite. Det fungerade faktiskt rätt så bra. Jag börjar lära känna nu vad som är fel och när jag gör rätt och jag vet också vad jag skall akta mig för och vad jag brukar göra fel på. Jag fick faktiskt till några riktigt  bra kast där ett tag. Tre-takten fungerade också bra. Fick lite mer power. Nu är det bara mer höftarbete och ytterligare lite kraft. Det skall bli spännande och se hur det fortsätter.

Efter kastningen blev det styrka. Körde ungefär samma som jag och Lovisa gjorde förra veckan (ja här snor vi helt fritt)

Styrkan:
6 övningar*15 rep Mage
2 övningar*15 Rygg
6 övningar*15 rep Mage
2 övningar*15 Rygg

Det var en skön och inte så ansträngande träning och jag älskar att springa barfota i gräset och köra styrka i solen. Det är så de skall vara!!

Nu ser jag framemot en regnig dag på vallen. Kan låta lite underligt men jag ser framemot en liten “hemlighet” (L, nu får du inte avslöja vad det är) Jag hoppas det blir snart, det skall bli spännande och faktiskt och lite skrämmande.

Kommentera