Vardag

Tennis, Badminton, fotboll

Det är ett tag sedan jag skrev något nu men allt är bra och anledningen till att det inte kommer några inlägg är helt enkelt att jag inte har något att skriva. Men jag njuter av att ha ledigt. Jag pluggar körteori lite då och då. Jag vilar mig och tittar lite på TV och film. Jag spelar ganska så mycket piano och större delen av den tiden tillsammans med min syster som spelar flöjt, det börjar bli något nu.

Idag är det fantastiskt fint väder, inte så varmt men när solen är framme vilken den har varit hela tiden sedan jag vaknade så är det ändå ordentlig värme. Min syster och jag har spelat någon blandning mellan tennis och badminton och det går bra för mig (matchen har avbrott pågrund av bråk på läktaren, skämt…

Så nu skall jag titta på VM. Slovakien – Nya Zeeland. Jag tycker om att se från början av ett mästerskap.

JHH

Kommentera