Vardag

Jag älskar sommaren!

Klockan närmar sig åtta. Jag har haft en ganska så misslyckad körlektion, varit en snabbis i församlingshemmet och så kommit hem och bara slappat. I slappat ingår att jag har kollat på fotboll (Schweiz vann mot Spaninen..ojojoj…) och spelat piano.

Jag tänker det gång på gång att det är så skönt att ha lov och inte ha så mycket att göra och kunna bara…ja slappa. Men samtidigt så är det skönt att VM är igång för då blir det inte heller långtråkigt. Det gäller att hitta balansen..oj så seriöst det lät där. Absolut inte mening, det var lite ironi i “rösten”.

Om en halvtimme börjar nästa match men jag skall nu ta på mig träningskläder och ge mig ut för ett nytt träningspass. Det blir nog, förhoppningsvis, lite intervaller idag. Det blir nog att jag hinner se andra halvlek iallafall.

Återigen njuter jag av denna dagen!

Kommentera