Vardag

GLAD MIDSOMMAR =)

Det sägs att jag är ganska lik min far och ju äldre jag blir desto mer får jag höra det. Detta gäller både till utseende men också till sättet att vara. Ja, och jag kan nog inte säga emot. Igår och idag har jag gjort saker är typiskt min far.

Pappa brukar ibland, vissa kan tycka det är elakt men egentligen är det en god tanke, väcka mamma när klockan är fyra/fem på natten och säga “klockan är så här mycket, tänk vi kan sova i flera timmar till”. Detta gör han bara när de är ledighet och de inte behöver gå upp. Och så kan de somna om och veta att det är flera timmar kvar. Onödigt kan vissa säga, ja, det är det. Men mina föräldrar somnar om lika fort som de vaknat så ja, det är ganska lugnt.

En annan sak som in far gör, det är att han ibland kan gå upp, sortera en tvätt, starta tvätten och sedan gå och lägga sig för att sova igen. Ja.

Igår och idag har jag gjort likadant. Jag var tvungen att testa hur det känns att vakna och så somna om. Så klockan fem har klockan ringt och så har jag somnat om. Sedan vid sju har klockan ringt igen och då har jag satt igång en tvätt eller som idag, diskmaskinen. Så oerhört effektivt.

Nehej, nog om det.
nu skall jag ge mig ut på dagens äventyr.

GLAD MIDSOMMAR =)

Kommentera