Vardag

Tjenare vad det har regnat

Ja, som det har regnat!! Jag som ville ha sol och värme nu när jag väl har kommit till stugan. Men nej då, då skall det regna och varit ganska kallt. Det enda positiva är väl att det är värmare i vattnet än i luften, det har det varit hittills iallafall.

Annars så är det väldigt skönt att vara här i stugan med familjen. Man slappnar av lite och ja, bara är. Man anpassar sig lite efter vädret men annars är det ingen större skillnad. Jag har ju mitt piano här nu (elpianot) det underlättar när det är regn och när man får tråkigt.

Nehej, nu städar alla andra det kanske är dags att hjälpa till lite och förhoppningsvis så blir vädret lite bättre så jag kan bada.

Jag mår ändå bra!!


Här är det bästa tecknet på att det har regnat.
Blommorna brukar stå upp.
De gör de inte nu.

Kommentera