Vardag

Smärta – ett bevis på att jag lever (??)

I vanliga fall när jag skriver ett kort inlägg brukar det bli “hej, jag har det bra och jag lever”. Ja, ungefär så. Men just nu är jag ytterst tveksam till om jag verkligen lever. Eller, det är klart att jag lever men är så otroligt trött. Men det är så det skall vara när det är läger. Vi är ungefär i mitten nu, kanske lite mer.

Jag har tio tår, fem tår på varje fot (skönt nu vet alla det…) på tre av dessa tio tår (TRE!!!) har jag lyckats få blåsor. Det gör ganska så ont att gå trots att jag varit ordentligt och haft bra skor. Men nej, så nu går jag upp ochner och fram och tillbaka hit och dit med blåsor på under tårna. Men nja…det kanske bara bevisar att jag lever eftersom jag känner smärta.

Ni hör ju själva, det är dags att sova!

Kommentera