Vardag

När blev poker en sport?

Jag har blivit sjuk. Så sjuk så att man ligger i sängen hela dagen och inte gör något annat än bara ligger och försöker sova, ibland orkar man ta fram datorn eller skicka iväg ett sms.

Så när jag nu tänkte att jag skulle kolla om det var värt att förflytta mig från sängen till soffan på nedervåningen (ja, alltså om det gick några bra program på TV vill säga) så kollade jag igenom tablån för idag.Och ja, det är nog värt att gå ner.

Men så ser jag det. På Eurosport, och jag ber om ursäkt till er som inte är intresserade av sport, jag är det. Där ser jag det, POKER. När blev poker en sport. Jag har inget emot poker utan jag förstår bara inte när poker blev en sport. Det finns hur mycket sport som helst och så visar man poker. Eller så är det så att det handlar om pengar hit och dit och rättigheter jaja.

Det är ungefär där min nivå ligger idag. Så nu skall jag ta all energi jag har och vandra neråt.

Solong

Kommentera