Vardag

Det är att leva

Jag måste säga att jag just nu njuter av sommaren. Det är varmt, det är sol och jag umgås med underbara människor. Det är galet bra!

Gårdagen var bra. Valde att ha sovmorgon vilket var väldigt skönt och sedan hann jag inte mycket mer innan jag skulle iväg till kyrkan och spela. Vi spelade och spelade, åt lite pizza, umgicks med de andra. Vi spelade kubb och tro det, jag kom inte sist. Tyvärr vann jag inte, det hade jag behövt med tanke på att jag förlorat så sjukt mycket det senaste. Kvällen avslutades på samma sätt som den börjades – piano och lite gitarr och sång och gemenskap.

När vi kom hem, vid ett-tiden kom jag, min bror och vår käre vän på att ja! Vi spelar Settlers! Då hade klockan blivit två. Underbar idé!! Jag har aldrig spelat en så bra omgång, inte för att det jag som gjorde en bra omgång, nej jag vann inte (jag tror jag kom sist…) men ändå, Jonte lyckades göra en så kanonomgång så det var sjukt!! Den bästa jag sett och spelat i!! Vi fortsatte att spela trots att han vunnit och till slut var klockan fyra. Det hade då ljusnat,kaninerna hade vaknat upp. Jag var ganska trött då.

Tog lite sovmorgon idag med. nu sitter jag här. Det är snart dags att åka iväg till någon sjö av något slag. Det är så sjukt grymt väder! Får se till att komma iväg bara så jag får nog sätta igång detta. Det kommer aldrig ske något annars =)

Jag njuter av sommaren!!!

Kommentera