Träningsdagbok

Utvärdering av träning vecka 2 2010

Jag vet inte hur jag tänkt när jag planerade den här veckan mer än att jag skulle träna 3 gånger själv och en gång med tränare. Det har jag inte gjort, det har blivit en träning för lite. Dessutom är det nog mer än jag brukar göra under en vecka. Men men, jag lär mig ju något av det.

Det blev lite annorlunda träning den här veckan om man tänker på skidorna. Det var kul att testa på det! Också skönt att få komma ut och röra på sig. Träningen i tisdags var bra! Framförallt tyckte jag häckgången gick riktigt bra och det är roligt att det börjar komma igång nu!

Min egen träning i fredags kan man ju diskutera! Jag måste verkligen sätta igång med kondition och löpning igen! Men det är inte så enkelt nu när det är snö (jag klagar inte! Jag är glad att det är snö!). Men jag pressade mig själv lite över obekväma gränser och satsade på häckgången

Så den här veckan har jag absolut uppnått mina egna mål när för veckan! Sedan att det blev ett pass mindre, det är en annan sak just nu!

Nu gäller det att börja bygga på uthålligheten igen, fortsäta kämpa med häckgången och börja få in det där med kastande – det är så grymt svårt!!!

oj…det blev mycket länkar den här veckan, så blir det ibland 🙂 Det går ju läsa vidare utan att klicka på dem.
Jag är nöjd med veckan med hoppas att det blir lite mer inspiration och mer effektiv träning

Träning vecka 2
Träning med tränare 1 gång
Promenad/Träning 3 gånger

Mål:
Gå över mentala gräner
Ge extra på häckgång

 

Kommentera