Träningsdagbok

Träning: Tisdag 12 januari

Dagens träning: Träning i hallen efter följande moment:
uppvärmning. cykel, häckgång, cykel, kast med medecinboll (lite inriktning på spjut) , lite gymnastik

Mina mål med träningen:
->
Ge lite extra under häckgång
-> Göra så mycket jag orkar
-> Gå över obekväma gränser

Så gick dagens träning:
Jag tycker dagens träning kändes bra. Jag körde int epå så mycket eftersom jag kände att jag inte riktigt orkade. Istället för löpning (stege) så valde jag att cykla. Men häckgången var jag med på och det gick faktiskt riktigt bra. Jag börjar få in rytm men också smidighet och så. Det kommer, det kommer 😀

Det känns väldigt skönt att det går framåt 🙂 Sedan det sista vid kastetgrjen. Det gick inte så bra men jag testade i allafall. När jag nu ser att det går framåt i häckgången så kommer det här förhoppningsvis också komma snart 🙂

Negativt om träning:
– Jag orkade inte att löpa, ta i på styrka
– Lite påverkad av vilka som var runt omkring.

Positivt om träning:
+
Häckgången gick bra
+ Det jag gjorde – cykling mm – gick ändå bra
+ Det kändes roligt att vara tillbaka i hallen
+ Det var roligt!

Åh så härligt
JHH

Kommentera