Träningsdagbok

Träning: Onsdag 27 januari 2010

Dagens träning: Styrka + simning

Mål med dagens träning: Köra bra styrka och orka simma

Så gick dagens träning till:
 
Först cyklade jag på träningscykel i ca 10 minuter sedan körde jag igång med själva styrkan.
Även idag så kommer jag inte kunna säga namnet och så det blir nog lite tråkigt. Sist så simmade jag.

Styrka:
Benövning nr 1  15 *4
Benövning nr 2  10 *4
Vadövning nr 1  20 *4
Benövning nr 3  15 *4
Benövning nr 4  30 *4

Eftersom det var mycket armar och mage igår så blev det fokus på benen. Jag hade tänkt att köra 5 omgångar. Men jag fick så ont i knäna och ville inte fortsätta. Jag tror jag faktiskt hade orkat men eftersom det lite som var nytt så tänkte jag att det fick vara bra så här.

Simning:
4*10 längder (sammanlagt 1 km)
Jag valde att köra de två första i ett ganksa högt tempo sedan blev det trängre och jag blev trött så jag tog de två sista lite lugnare. Jag orkade ändå med 40 längder vilket jag inte gjorde förra perioden då jag körde styrka och simning. Jag har helt enkelt blivit uthålligare och starkare. Härligt!

Negativit med träningen:
Fick ont i knäna
– Svag i benen
– Jag hittar inte riktigt simkänslan

Positivt med träningen:
+
Det kändes bra mest hela tiden
+ Jag kände mig ändå ganska så stark
+ Jag peppade mig själv och klarade av alla 40 längderna
+ Jag var nöjd

Ett bra pass till! Det är svårt att beskriva! Det är faktiskt enklare att beskriva när det inte känns bra. Men nu känns det som om jag är igång. Självklart mycket kvar menjag har utvecklats 🙂 Härligt:)

Kommentera