Träningsdagbok

Träning: Onsdag 13 januari

Dagens träning:  Åka skidor

Mål med dagens träning: Testa på att åka längdskidor, ha roligt, komma ut och röra på mig

Så gick dagens träning:
Hahha! Det var lite intressant att åka skidor igen efter så lång tid! Det måste ha sett lustigt ut. Lite kana hit och dit men jag tog mig framåt och vi åkte 2,5 km. Jag är nöjd och skulle absolut göra det igen om jag bara hade haft spår i närheten och så måste ju snön ligga kvar.

Det var helt klart värt att testa på igen!

Negativt om träningen:
Det var svårt
– Jag kände mig trött
– Det känns lite i ett knä nu efteråt

Positivt om träningen:
+
Det var roligt
+ Jag fick komma ut och röra på mig
+ Jag klarade av att åka 2,5 km

Glad att få testa på skidor men också väldigt trött!
JHH

5 thoughts on “Träning: Onsdag 13 januari

Kommentera