Vardag

Tillbaka på träningsbanan?

Fredagmorgon. Härligt med helg! Jag känner faktiskt inget i kroppen efter simningen idag förutom att jag är trött. Dock tror jag inte detta beror på simningen, jag har varit sån hela veckan.

Jag måste säga att det känns lite som om jag är tillbaka nu. Ja, alltså träningsmässigt. Jag längtar i alla fall efter träning. Det har jag inte gjort på några dagar. Det låter som en katastrof, det är det aboslut inte! Snälla nån. Dock är jag lite fundersam hur det kommer sig att det helt plötsligt. Det spelar ingen roll för min del att “missar” en veckas träning, jag tränar ju inte på det sättet. Men det är intressant hur det uppkommer och om det finns något man kan göra åt det.

Har du några tips på det?

För några dagar sedan så sa jag att jag inte riktigt vet hur jag skall lägga upp mina träningsveckor. Det finns väldigt mycket som jag skulle vilja göra. Igår fick jag de bekräftat. Simma varmt på torsdagskvällar är något som jag kommer vänta med att göra ett tag. Det så sjukt mycket folk och så trångt! Nu kanjag iallafall ta några veckor då jag kan lägga något annat på torsdagskvällar.

Ikväll skall jag åka iväg och vara borta hela helgen. Därför kommer jag lägga ut lite inlägg som man kan läsa nu under helgen.  Men först tänkte jag bara länka till ett annat inlägg. Kolla här

Nu skall jag äta frukost (hm…tog mig en sovmorgon idag) och sedan dra mig iväg till skolan för att gå in i kamp med matematik B.

Det är fortfarande snö här hos oss 🙂
JHH

Kommentera