Vardag

Somnar i takt med glädjen, vaknar i samma dans

Igår somnade jag med mer glädje och förhoppningar för den här veckan än jag hade förra veckan. Trots att jag var väldigt trött och haft en lång helg så var jag ändå glad och kände frid.

Jag var lite trött imorse med men känner mig mycket piggare i både kroppen, huvudet och hjärtat. Det känns som om jag är tillbaka igen. Det är lite varannan vecka som råder just nu. Därför vill jag låta den här veckan bli riktigt bra. Det känns skönt att det fungerar idag i alla fall. Jag ser till och med framemot matten idag – då är jag på bra humör!!

Dags för lunch, planering inför den här veckan kommer senare idag. Och i eftermiddag skall jag köra lite träning också – nice 🙂

Ser framemot att få träna – igen
JHH

One thought on “Somnar i takt med glädjen, vaknar i samma dans

Kommentera