Vardag

Solen skiner och lyser upp min dag

Idag är en seg dag! När jag vaknade imorse kände jag mig stel och trött och sliten. Jag valde att sova lite längre istället för att åka till skolan med en gång.

Vad kan det här bero på då? Dels så är nog kroppen trött efter två träningar, dels har jag inte tränat på ett tag, har inte tränat med tränare då det atomatiskt blir lite hådare och jag åkte skidor igår vilket jag inte är van vid.
Dessutom somnade jag senare än jag borde, har nog lite vätskebrist, är trött efter förkylning och dessutom går runt och spänner mig för det här sista arbetet i naturkunskap.

Men nu har jag tagit en huvudvärkstablett och sitter och dricker vatten samtidigt som jag pluggar (har alltså kommit till skolan) och om en stund skall jag äta lunch.

Även om det är jobbigt att känna sig så här trött och sliten så känns det ändå skönt att skriva om det. Jag har ju ändå lite koll på min kropp och så. Dessutom är det bra att kunna gå tillbaka och se i vilka situationer jag känner så här, både för träningen men också det mentala i vardagen.

Dags att fortsätta plugga för att sedan äta
JHH

Solen skiner igenom trädens snö

One thought on “Solen skiner och lyser upp min dag

Kommentera