Vardag

Skall det bli äventyr idag?


Jag har packat min väska som skall med till skolan och i hallen kommer det stå en kasse med lite mer kläder.
Det är nämligen så att jag idag skall köra ett litet annorlunda träningspass. Jag skall åka skidor med pappa. Den här gången är det längdskidor – Utför får vänta till nästa lov!

Det var flera, flera år sedan som jag åkte skidor, ja längd vill säga. Det skall bli ytterst intressant och se om jag överhuvudtaget kommer klara det. Men jag har tänkt nu när det är så kallt och fint här (vilket är ganska ovanligt) att nu när möjligheten att kunna åka skidor, här där JAG BOR, så måste jag ju ta den!!

Så i eftermiddag skall jag och pappa möta upp varandra och sedan åka skidor. Vi kommer nog ta det ganska lugnt men jag kommer ändå räkna det som ett träningspass som nog kommer passa mig lagom bra eftersom jag fortfarande är lite seg i kroppen efter förkylningen.

Jag önskar er alla en riktigt bra dag 🙂
(oj…lät lite som på jul…inte meningen!)


Packning som sedan skall ner i väskan
Visserligen är det som var med igår på träningen
Men det är ungefär samma – så det gör inget

One thought on “Skall det bli äventyr idag?

Kommentera