Vardag

Ny design – kanske redan idag

Jag hade egentligen tänkt att den nya designen skulle komma om ett tag. Men nu är jag klar med den. Och det skulle kännas roligt att få i gång den eftersom bloggen inte är så bra i firefox just nu. Så nu har jag suttit och laddad upp en massa bilder och förebrett lite andra saker, sedan skalljag iväg till körskolan en stund och sedan nr jag kommer hem så kommer jag att antagligen börja göra i ordning den riktiga designen.

Så ser det lite konstigt ut ett tag eller ja, inte alls bra. Så är det för att jag håller på att lägga upp det nya. Förhoppningsvis kommer det vara klart ikväll. Men som sagt, blir det väldigt virrigt så beror det på att jag håller på att lägga upp den nya designen.

Nu känner jag mig lite gladare, det skall bli roligt det här!

JHH

2 thoughts on “Ny design – kanske redan idag

Kommentera