Vardag

När dagen lider mot kväll

Vilken dag! Först jobbig, sedan bra för en stund, sedan för gå till ett elände för att sedan sluta bra.
Jag är stolt som har klarat av den här dagen!

Nu sitter jag här i soffan, hann precis hem till skidskyttet. Om en stund blir det mat och sedan så blir det antagligen en kort promenad ikväll, som träningspass. Egentligen skulle jag kunna simma, för det är  mysigt och skönt att göra det nu när det är så kallt och det är varmbad i simhallen just ikväll. Men jag rådfrågade min mor igår och hon tyckte jag skulle ta det lugnt – och då gör jag det eller ja, det var lite så jag kände innan jag frågade också.

Just nu ser jag framemot dagens träning. Jag tror minsann att det blir hallen imorgon. Och är det inte mycket folk där så tänker jag köra häckgång! Jag längtar nästan lite tid. härligt!

One thought on “När dagen lider mot kväll

Kommentera