Vardag

Låta kropp, hjärna och hjärta vakna upp

Godmorgon 🙂
Idag börjar skolan igen och jag behöver nog inte nämna hur det känns, det känns som om jag har gjort det ett antal gånger innan. Som tur är har jag bara en mattelektion på måndagar. Givetvis har jag också egen studietid och så. Men en enda vecka kvar av naturkunskap A. Så skönt!

Hur blir det med träning då? jo, nu känns det bättre! Som jag sa igår skall jag ta det lugnt nu i början av veckan. Men det skall bli en promenad med ganska så högt tempo för att se hur det känns.

Jag blev klar med mitt pussel igår. Det här har jag ju också nämnt! Det är en riktig skön kväll. Jag tycker att pussel är nästan lite ångestdäpande. Man måste ha tålamodet. Dessutom så blir det gemenskap runt pusslet med familjen! Jag skall verkligen fortsätta och leta fram nästa pussel snart.

Kommentera