Vardag

Låt mitt hjärta vakna upp igen

Oftast när jag vill göra något så vill jag det riktigt, riktigt mycket. Jag brinner för det jag gör och har verkligen hjärta för det och oftast blir det väldigt bra. När sedan den här glöden försvinner då lägger sig allt platt. Då behöver man en vilja för att ta sig igenom det platta.

Just nu är det ganska segt när det gäller träningen, jag vill vidare, jag vill utvecklas mer, träna mer friidrott, få mer effektiv träning och framförallt träna mer med tränare.

Jag är så seg ikväll, känner inte alls för att gå upp och träna imorgonbitti som jag tänkt. Får se hur det blir imorgon. Skall i allfall försöka sätta ihop ett träningsschema för den kommande veckan imorgon.

Nu är det snart dags för mig att sova, det är bättre att gå och lägga sig än sitta upp och bara bli irriterad och ledsen på saker! Sova är ett bra tips när det känns jobbigt!

Jag tänker inte ge upp!
JHH

Kommentera