Träning

Kanske möjlighet för styrketräning?

Ja! Ett utav mina mål nu för tiden är att få in mer stykreträning under en träningsvecka eftersom jag saknar det och behöver träna om muskler och så för att bli starkare. 

Och för ett tag sedan så kom min bror hem med lite information. Anledningen till det var han och inte jag är nog att jag dels är lite feg och för att han också ville kolla upp det samt att han befann sig i det området och kunde snabbt och smidigt kika in.

Och igår så kollade jag mitt nya schema från skolan, vilket ser bra ut. Så nu försöker jag planera in när jag skulle kunna träna och var och vad och så. Det finns så mycket som jag vill göra. Så skulle jag träna allt det som jag vill göra så skulle det nog bli 10 pass per vecka och det vet ju inte jag om det är så bra just nu.

Jag får väl börja testa mig fram på olika sätt så smått och kanske hittar jag någon bra lösning på det hela

Skönt attt jag vill göra något i alla fall!
JHH

Kommentera