Vardag

Jag kanske är på bättringsväg

En dag skall jag sätta mig ner och räkna hur många inlägg jag har skrivit “jag är sjuk”, “idag är jag sjuk” osv. Det blir nog ett antal. Jag tror jag skall fundera ut, reda ut, varför jag är sjuk mest hela tiden (inte sant, men det känns så ibland)

Idag har jag åkt iväg lite, känner mig inte så särskilt trött så här efteråt. Dock var jag lite seg och gansk hängig ett tag, men det verkar som om det här inte är något som kommer hålla på allt för länge – skönt!!!

Just nu längtar jag bara efter att få börja träna! Börja och träna efter juluppehållet men också att börja träna ordentligt! Jag vill träna mer än jag gör, inte vara lika feg, mer olika grenar och lära mig något nytt. Jag vill börja så smått behärska grenarna. Inte kunnat allt men märka att jag går små steg framåt i olika grenar, till det behöver jag mer tränarledd träning.

Mycket handlar nog också om att jag är kräsen, tänk vad enkelt det hade varit om jag bara kunde ställa mig i en grupp, träna efter mina villkor och ändå kunna vara med i gruppen. Men samtidigt…då hade jag inte använt den här bloggen och jag hade inte sett min egen förändring och utveckling.

Jag får helt enkelt ha tålamod och gå sakta, sakta framåt. Men jag kan inte annat än att erkänna att jag verkligen är sugen att träna på riktigt!

Men allt har sina positiva sidor!
JHH

Kommentera