Vardag

Jag ångrar att jag inte började tidigare

Jag kommer nog ångra att jag inte började kämpa med friidrotten tidigare. Nu när jag har börjat bearbeta olika saker så förstår jag inte varför jag inte började tidigare, men det är ju försent att säga nu.

Jag tar återigen exemplet med min pianospelning. Jag har gått från att vara så nervös att jag knappt velat gå på lektionerna till att se framemot lektionen och gärna haft flera lektioner i veckan. Jag har tagit otroliga steg, även om jag kunde mycket innan så har jag vågat arbeta med det och utveckla det. 

Det är väldigt tråkigt att jag bara kommer få några månader till. Jag kunde ha fått tre år om jag bara vågat gå över den där gränsen. Men nu har jag gått framåt. Kommer ha ett antal lektioner till. Jag får helt enkelt njuta av det och ta med mig hur bra det går när man äntligen börjar öva och öva och öva. För det är många timmar som jag har lagt på pianoövningen!

 

Kommentera