Vardag

Ingen bra dag!

Idag är en sådan dag som räknas till de dåliga dagarna. De dåliga dagarna är jobbiga från morgon tills då jag somnar. Det är jobbigt men jag har lärt mig att hantera det ganska bra. Det gäller att göra det man tycker om. Efter att tagit mig en sovmorgon och faktistk gått på mattelektion så bestämde jag mig för att åka till en vän. Vi åt mat och kollade på tv i flera timmar och jag behövde inte anstränga mig någonting. Jag orkade inte träna så istälelt åkte jag till kyrkan och träffade folk där, vilket jag annars brukar missa. Det var också trevligt.

jag gillar inte de här dagarna, de förstör men det är bättre att acceptera och göra det bästa av det, på det sättet jag vet fungerar på mig. Imorgon är en ny dag och förhoppningsvis är det bättre på alla sätt och vis!

Jag vill mer än det finns möjlighet till
JHH

Kommentera