Vardag

Glädje kommer och glädje går

Nu börjar det likna något 🙂 Jag känner mig mycket bättre. Har fått lite glädje till allting. Inte alls lika tung i huvudet eller sinnet. Var i skolan idag och det kändes ganska bra, så visst är jag på rätt väg 🙂

Idag staratade en ny kurs för min del. Vilket betyder att jag också kommer in i en ny klass, en klass där alla redan känner varandra. Är det något som är stolt över mig själv det här året som jag varit i skolan så är det att jag klarat av att komma in i nya klasser. Nu är det tre olika klasser. Fördelen är ju att jag bara skall ha lektionerna med dem och inte massa gemenskap. Men det är ändå lite nervöst att komma till en helt ny klass. Men som tur var så har de andra två klasserna varit riktigt bra och jag tror det kommer bli bra den här gången också. Men jag är ändå stolt -jag hade inte klarat det här lika bra för några år sedan.

Det är rolitgt att se att man klarar av saker nu som man inte gjorde för ett tag sedan.

Och nu kommer det bästa! Jag tror minsann att jag tänke gå och simma idag. Det blir det första träningspasset den här veckan – så är det ibland. Det skall bli skönt med varmbad och att få röra på kroppen lite.

Vill komma tillbaka ännu mera
JHH

One thought on “Glädje kommer och glädje går

Kommentera