Vardag

Fungerar det bättre idag?

Nu får vi hoppas att det fungerar bättre idag 🙂

Igår var tydligen ingen bra dag för blogg.se. Men det är inte alltid så lätt att hålla koll på allt. Jag försökte skriva ett inlägg i alla fall tre gånger men det lades aldrig upp. Jaja.

Det jag skulle säga igår var att jag insåg att jag gjorde en väldigt bra träning dagen innan. sådär bra då man har träningsvärk men inte så att det känns överansträngt och det finns en risk att inte kunna träna (som jag gjort så många gånger förr). Jag är nöjd!

Hade jag varit smart och inte så förfärligt trött så hade jag gått ut och småjoggat igår. Bara en liten stund för att mjuka upp och så. Men jag var trött, det var snö och jag orkade helt enkelt inte.

Jag har slått i mitt knä. Det hände inte under själva träningen i onsdags utan när jag klev av bussen. Det sved till och gjorde ont en kort stund och sedan började det svullnad upp med en gång. Igår hade svullnaden lagt sig och idag är de knappt svullet men jag har ett fint blåmärke, ett riktigt stort och i fina färger. Jag brukar nästan aldrig få blåmärke så då måste det varit ett ganska hårt och spetsigt slag.

Nu skall jag åka iväg till skolan. Det är dags för matte och piano – härligt =)

3 thoughts on “Fungerar det bättre idag?

Kommentera