Vardag

Därför länkar jag till… – del 2

Jag upptäcka den här bloggen då den låg på blogg.se förstasida. Sedan dess har jag blivit glad varenda gång jag har läst ett inlägg. Jag har fortfarande inte kommit igenom alla inlägg eftersom varje inlägg måste läsas ordentligt. Viktoriae tar upp självkänsla, självförtroende och det där ”du är unik”.

Jag blir så uppmuntrad varje gång jag läser ett inlägg på hennes blogg. Det hjälper mig att våga tro på mig själv, jag hittar lämpliga inlägg till min träning – både friidrotten men också den personliga träningen.

Till skillnad från andra  bloggar “räcker det med ett inlägg varje dag eller varannan dag.” Det finns alltid något att ta med sig. Det som gör det extra bra är att vissar gånger är det en vanlig uppmuntrande text och nästa dag är det en fråga som jag får fundera på.

Att läsa ett inlägg från Viktoriae:s blogg är något jag ser framemot varje dag! Det är en blogg som man inte får missa!

Läs också >>Därför länkar jag till… – del 1

2 thoughts on “Därför länkar jag till… – del 2

Kommentera