Vardag

Alldels för många timmar

Nu har jag suttit alldels för många timmar här framför datorn. Men nu börjar det likna något, eller ja, det är rätt riktning i allafall. Det är mycket kvar, mycket av det på vänstersidan skall inte vara vitt och så. Det är egentligen synd att jag behöver ändra för jag gillar den jag har nu. Men det kommer bli bra det här också 🙂

Annars så känns det ganska så trögt och så. Jag skall ut på promenad imorgon och sedan på något sätt testa hur det fungerar att springa på måndag – kontroll hur träningen blir på tisdag.

Nu skall jag bege mig till mitt pussel. Jag måste verkligen säga att det är riktigt fantastiskt att pussla! Det övar upp ditt tålamod men det är väldigt skönt att bara sitta och pussla! Och tänk glädjen när man hittar en (!) bit som passar in. Härliga känsla

Jag är snart frisk 🙂
JHH

Kommentera