Vardag

vila och gemenskap

Igår var en ganska tung dag i alla fall när det gällde träningen. Jag hade ont eller ja, benhinnorna var trötta så det blev inte så mycket träning, hade hoppats på att få göra lite grejer men nja…
Så när en vän till mig frågar om vi inte skall träffas imorgon (alltså idag) så bestämde jag mig för att ta en vilodag idag. Det är nästan mitten av veckan, i alla fall när det gäller skolveckan, så det kan passa in. Och jag kände att det är bättre att hitta lite glädje där och så fortsätta imorgon.

Så det blir lite gemenskap och sedan skall jag iväg till missionskyrkan ikväll, det blir nog bra!
Min skola är desstom stängd för resten av veckan! Jag har inga lektioner men eftersom jag pluggar mycket själv så blir inte så mycket skillnad, kan ta mig lite mer frihet, menjag gläds med de andra på skolan. De hade tydligen varit helt galna när de fick reda på det. Härligt för de andra 🙂

Så nu skall jag bara njuta av sällskap och lite ledighet!
Och under tiden som jag tar det lite lugnt så får ni gärna ställa frågor och så om mig eller något annat.
Ni är ju en del som läser nu för tiden 🙂

Jag önskar er en fortsatt bra dag 🙂

One thought on “vila och gemenskap

Kommentera