Träningsdagbok

Veckoplanering vecka 6 2010


Så ser veckans träning ut. Det känns bra! Det är ju alltid lite osäkert vad man skall skriva varje vecka. Men det är för att kunna ha en mall om man tappar fantasin. Man får ju inte fastna helt i mallar heller utan använda fantasin, det gör att det blir roligare i längden.

Jag tänker mig rehab varje dag. Det är ju det som jag hört. Orkar jag så lägger jag till lite ministyrka också. Men det får inte bli så att jag lägger av med en gång bara för att det blir för mycket. Så därför skriver jag bara rehab så får det vara en möjlighet istället för en belastning.

Målen är inte så annorlunda jämfört med förra veckan. Jag tänker att jag behåller de målen som jag hade förra veckan tills det känns som om jag inte behöver dem länge eller har nått dem på något sätt. Det betyder att vissa mål kommer förbli länge medan andra kan bytas ut ganska snart.

One thought on “Veckoplanering vecka 6 2010

  1. Svar:
    Skulle det höras tråkigt? Det hörs ju jättebra! Skulle själv kunna tänka mig att jobba inom något med ungdomar. Kanske ha ett sommarläger där alla kan få prata om sina problem och få upp sin självkänsla!

Kommentera