Vardag

Vaknar och ser ett vinterland

Idag skiner solen ute och det gör att det ser ut att vara ett riktigt vackert vinterland utanför fönstret – underbart 🙂

Efter en rolig, mysig men ganska onyttig kväll igår har jag nu fått sova in de timmar jag jag i vanliga fall brukar sova under veckan. Det är skönt med sovmorgon!

Planerna för idag är att köra den såkallade “rehabträningen” sedan blir det att städa och lite sådant och innan det blir mörkt, ganska så snart vill säga så skall ut och köra dagens träning på skidor! Det är ingen idé att springa, det orkar jag inte, det är snö och det kommer göra ont i smalbenen, därför är skidor ett bra val! Det tycker i alla fall jag 🙂

Jag önskar er som läser det hä, ni är några stycken faktiskt, även om det går upp och ner, en fortsätt skön lördag!

Vinterland!
JHH

Kommentera