Träningsdagbok

Utvärdering av träning vecka 7 2010

Jag var så otroligt trött igår kväll så jag orkade inte skriva någon utvärdering då. Så nu kommer den istället. 

Om veckan började väldigt bra så slutade den mindre bra. Jag fick ingen en bra rytm med träning och jag njöt verkligen av det. Jag körde många träningspass men fick kanske inte ut så mycket av det? Jag märkte att jag hade lite träningsvärk och framförallt styrkan kändes mycket bra!

Sedan tog jag mig en vilodag och helt plötsligt blev jag väldigt slö och fick ont i huvudet och det har suttit kvar. Nu är jag seg igen och det är svårt att komma igång. Jag vet att det är viktigt med vila! Och ibland behöver man vila även om rehbaträningen. Men när det sedan blir så svårt att komma igång igen, då blir nästan så att man vill träna hela tiden. Och det kanske fungerar eftersom jag inte kör hårt varenda pass. Men jag vet inte. Kanske är det kroppens sätt att reagera att det har blivit lite mycket nu det senaste?

Vad kommer jag då ta med mig från den här veckan?
Ja, förutom de härliga skidpassen med mina nya skidor så var nog tisdagens häckgång höjdpunkten på denna vecka!! Jag kände att lite lossnade och jag vågade göra det i lite högre tempo och L var imponerad! Det gladde mig! För då vet jag att jag är på god väg! nu är det armar och ännu mer takt och känsla som gäller! Men jag är på framgång!

Sedan så har jag börjat med min lilla utmaning. Det handlar om att jag skall bli bättre i armhävningar. Man har gjort det i alla år och det har alltid varit lika jobbigt! Nu skall jag bli bättre på det! Visst är det lite träning men det handlar nog mest om min envishet att bli bättre på det. 

Som läget ser ut just nu så började jag med att köra 2*5 för ett tag sedan. I början av den här veckan så körde jag 2*6 och det gick också lätt. Sedan när jag skulle köra nästa gång och då tänkte köra 2*7 blev det lite för mycket. Men jag tänker fortsätta och köra 2*7 tills det blir enklare. Det får bli en utav mina utmaningar den här våren!

Tillslut så lägger jag upp bilden och det man kan se är att det är väldigt mycket pilar (->) det betyder att jag gjorde något annat och utan att kolla för mycket så tror jag man lätt kan gissa att det istället blev skidor! Men jag hade som mål att komma iväg till hallen två gånger och det gjorde jag!

Kommentera