Träningsdagbok

Utvärdering av träning vecka 5 2010

Veckoplanering för vecka 5:

Måndag: Träning – styrka ->
Tisdag; Vila OK
Onsdag: Styrka+simning
Torsdag: Träning med T ->
Fredag: Träning i halen
Lördag: Träning/vila – Träning
Söndag: Vila/träning – Vila

Mål för vecka 49
– Träna minst två gånger
– Inte ge upp
– Ge lite extra vid ev. kastning
-Satsa på kondition

Med något pass kvar den här veckan (skall nog ge mig ut och åka skidor om en stund) så skall jag nu göra en utvärdering av den här veckan.

Det har varit en ganska så blek vecka. Förra veckan kändes mycket bättre! Jag har inte riktigt haft orken, jag har blivit lite down, det är inte lika roligt med träning, jag gör det mest för att jag vet att jag mår bra av det. Jag saknar utveckling, jag skulle vilja ha mer träningen med tränare då jag kan lära mig mycket mer, i min egna takt.
Jag har i allafall åkt ganska så mycket skidor. Det har ju varit trevligt nu när det är snö och allt. Det känns ändå ganska mycket som träning som är annorlunda men man känner ändå att man har tränat.

Sedan har vi ju det där kära smalbenen, benhinnorna. Det finns inte så mycket att säga. Det gör ont att springa, svider. Men jag har ju fått tips på vad jag skulle kunna göra. Det positiva är att det känns lite roligt, om det är rätt ord, att köra den träningen. Det går bra med gummiband, det är enklet. Så den träningen har flutit på, visserligen inte så många dagar, men ändå.

Jag har inte nått upp till mina mål. Jag tycker inte att målen är så höga. Men tränar man inte så kan man inte nå upp till målen.

Det är bara att fortsätta, jag kan ha tagit med mig något. Jag trivdes bra med att vara i hallen på torsdagar, kanske skall jag ta med mig det? Det är bara att se vidare och inte fastna i den här veckan. Det känns som om jag säger sånt väldigt ofta. Men vad finns det för val? Jag kan ju inte bara lägga av nu? Eller?

Kommentera