Träningsdagbok

Träning: Torsdag 25 februari 2010 – Skidor, rehabträning och styrka

Dagens träning: Skidor, rehabträning för benhinnor samt styrka för mage, framsida lår.

Så såg dagens träning ut:

2 km skidor

2*13 Tåhäv (hv)
3*15 Framsida lår  (hv)
3*15 Rehabövning nr 1 (hv)
3*15 Rehabövning nr 2 (hv)
2*7 Armhävningar
110 sit ups (olika varianter)
1. 10 min (1 min 10 sek) Plankan
2*8 Tåhäv

Idag var det otroligt svårt att åka! Plusgraderna som iof inte var så många gjorde att snön blev fast och klumig och spåret vi hade gjort var inte alls så bra som förut. Det var jobbigt men jag kom runt där i alla fall tillslut blev det 2 km.

Styrkan gick bra och lika så rehabträningen. Jag håller fortfarande på med 2*7 på armhävningarna och så får de bli tre gånger till (minst) och så Plankan, idag ökade jag med 10 sek till 1.10 minuter. Det var riktigt jobbigt!!

Det som var det bästa med det här passet var att jag drev på mig själv hela tiden. Jag sa först: Bara em varv. Jag tänkte att det skulel vara sjukt jobbigt at åka mer i den snön. Men sedan blev det 10 varv och sedan 15 och tilllslut blev det 20 varv (det är ett väldigt kort spår!!!) De tre sista varven kom snön och jag började korsa skidorna och kände att det var lika bra att sluta. Men jag är nöjd som drev på mig!!

Kommentera