Träningsdagbok

Träning: Torsdag 18 februari 2010

Dagens träning: Träning i hallen.

Jag bestämde mig för att inte åka skidor idag utan åka till hallen och jogga lite och bara köra lugnt för att få bort lite träningsvärk och köra lite.

Så idag såg träningen ut efter följande mönster:
Jogg 1km
Ordentligt strecht
2*10 Baksida lår (väldigt liten vikt)
30 minuter motionscykel
Nerjogg

Det kändes bra att ta det lite lugnare och känna att kroppen blev lite mjukare och så. Benen var trötta efter de där 30 minutrarna! Jag körde som sagt lite styrka också för jag måste börja bygga upp  min styrka! Så nu är det benstyrka ganska ofta. Absolut inte varje dag men oftare än innan!

Om en stund så blir det rehabträning för smalbenen/benhinnorna och så. Det hade börjat snöa och då kände jag att det var bättre att åka hem och göra det hemma än att sitta på en buss och massor av snö. Det är skönt när man kan göra vissa saker hemma!

Det kändes som en ganska okey träning, fanns inte så mycket att göra fel på. Mer som en sådan där dag då man tränar för att det skall kännas lite bättre i morgon.

Kommentera