Vardag

Träning: Torsdag 18 februari 2010 – Rehabträning&Ministyrka

Dagens träning: Rehabträning för benhinnor samt ministyrka (armar, rygg)

Eftersom jag ville komma hem innan snön (klokt nu efteråt) så körde jag rehabträningen hemma.
Idag la jag också till lite träning för armar och rygg.

Så såg detta lilla pass ut:
1*12 tåhäv (hv)
3*10 Rehabövning nr 1 (hv)
1*12 tåhäv (hv)
3*10 Rehabövning nr 2 (hv)
1*6 tåhäv (hv)
3*20 övning för rygg
1*6 tåhäv (hv)
2*6 Armhävningar

(hv) = höger och sedan vänster

Det finns inte så mycket att säga mer än att jag håller på att utaman mig själv med armhävningarna. Jag förstår inte varför det är så svårt! Det är så sjukt tungt! Jag började med 5 och är nu på 6 st. Nästa gång blir det och 6 st sedan kommer jag nog öka. Det är roligt med sådana utmaningar också!

Att tillägga det här också: Snöskottning!! Den här gången var det inte så tungt men ändå 🙂

Kommentera