Träningsdagbok

Träning: Torsdag 11 februari 2010 – Rehabträning

Dagens träning: Rehabträning

1*10 tåhäv
2*10 + 1*5 Rehabövning nr 1 (Smalben/benhinnor)
2*10 01*5 Rehabövning nr 2 (smalben/benhinnor)
1*10 tåhäv

Idag har jag ont i knäna! Det är jobbigt att böja sig. Igår valde jag att bara göra övningar för benen i maskin, tänkte att det finns mindre risk att göra fel då. Och eftersom jag hade ont efter förra gången så tänkte jag att det kunde vara jag som gjorde fel. Jag har haft lite problem med att göra knäböj rätt som exempel. Men den här gången har jag också ont.

Då är frågan: Är det jag som gör fel? (Nja…) Är jag otränad? (Ja, det är mycket möjligt! )Finns det några bra rehabövningar (Vet inte!) Vad kan jag mer göra? (Bra fråga!)

Ja, kommer jag inte på något själv så får jag höra av mig till de som kan! Jag hoppas det inte håller i sig jag vill ju inte ha mer (nybörjar)problem!

Kommentera