Träningsdagbok

Träning: Tisdag 4 februari 2010

Dagens träning blev väldigt konstig! Det blev bara snett. Jag har faktiskt ont i mina smalben, benhinnor. Jag får till och med ont när jag bara går. Det är väl egentligen inte så konstig men jag tycker att jag har byggt upp träningen och inte kört på med en gång.

Det gjorde i alla fall ont när jag joggade. Jag vet att om det är som vanligt så är det inte så farligt att jogga. Men jag klarade inte riktigt av det. Dessutom gör det ont i knäna, smärtan går från knäna och ner. jobbigt!

Så idag blev det försök till jogg och sedan en halvtimma på motionscykel!!

Jag fick lite tips på vad jag kan göra för det här. Så nu skall jag göra någon form av rehabträning varje dag ( i alla fall försöka göra det varje dag) Och jag kommer att skriva inlägg om det! Det gör mig mer motiverad att köra den träningen.

Det är bara att gå vidare!
JHH

Kommentera