Träningsdagbok

Träning: Tisdag 23 februari 2010

Det är svårt att göra det här träningsinlägget struktuerat för träningen var inte det!
Idag hade jag väldigt (!!) ont i benhinnorna men T kollade läget och sa att det inte var någon inflamation i alla fall. Det känns skönt att veta.

Så det blev lite uppvärmning, det blev lite “övningarna” för benhinnorna och sedan så blev det ytterst lite häckgång. Det gjorde ont! Sedan blev det cykling på motionscykel. Jag avlustade det hela med att köra träning för armarna.

Det är väl så det är just nu. Jag får ont när jag springer/joggar. Det är väldigt mycket som har mest just benhinnorna att göra. Därför så har det nog blivit kanske lite för mycket belastning eftersom jag just har satsat på häckgången för jag så gärna ville klara det. Förhopningsvis blir det nog bättre snart!!

Ibland är det motgångar!! Idag var det inte så mycket psykiskt utan mer fysiskt. skönt är väl det!

Kommentera