Träningsdagbok

Träning: Söndag 7 februari 2010

Dagens träning: Skidor

Mål med dagens träning: Ut och röra på sig, hitta lite mer teknik i skidåkandet

Så gick dagens träning till:
På med skidor och sedan ut i och åka. På vissa ställen var det riktigt bra spår där jag och pappa åkte igår, pappa åkte idag och någon annan har också åkt där. Men på vissa ställen så har folk gått i spåret. Jag kan förstå att man gör det om det inte finns plats att gå någon annanstans men nu när det finns plats? Det var svårt att åka på vissa ställen med andra ord.

Så gick dagens träning:
Det gick bra! Jag får mer och mer teknik även om det kändes bättre igår. Det är skönt att komma ut. Jag tror det är träning som är bra för kroppen. Det känns inte lika mycket i benhinnorna som när jag springer så det är bra att byta ut lite då och då.  Sammanlagt åkte vi 3,4 km

Det finns inte så mycket mer att säga. Jag känner mig nöjd 🙂


Brors vindress men det fungerar bra!

Kommentera