Vardag

Träning: Onsdag 17 februari 2010 – Skidor&Rehabträning

Dagens träning: Skidor, styrka för mage, rehabträning för smalben/benhinnor

När jag väl hade satt på mig alla kläderna i förmiddags för att åka skidor upptäckte jag att det inte alls var så kallt idag. Det var nästan nollgradigt. Skönt tänkte jag. Nu kan jag använda min nya träningsjacka! (Jag har köpt lite nya kläder, jag kommer visa det någon gång). Jag var helt rätt klädd idag! Skönt!

Det snöade igår. Det betyder att när jag kom ut i spåret idag så var det snö längst upp. Därför fick jag åka första varvet ganska långsamt just för att se till att spåret blev som jag ville ha det! Det gick ganska trögt på vissa ställen på första varvet och också under andra. Men sedan gick det bättre. Dock tog jag det ganska långsamt idag för jag kände att jag hade lite ont på vissa ställen runt höftpariet och så. Antagligen efter träningen igår. Ingen fara men jag tänkte att jaja, jag får ta det lite lugnt.

Jag hade besämt mig redan innan jag började att jag skulle köra fyra varv. Och det ändrade jag inte på. Så jag körde 4 varv och det blev 5 km. Bra!

Sedan när jag kom hem så blev det magstryka och rehabövningar efter följande mönster:

Magstyrka
Olika övningar 2*10 (sammanlagt 100st)
Rehabträning
Rehabövning nr 1 2*15
Rehabövning nr 2 2*15
Tåhäv 2*12 + 2*6

Jag är ganska ordentligt trött nu efteråt! Det är en härlig känsla! Så nu skall jag bara sitta här i soffan och njuta och lata mig lite. Det blir lite frukt och så. Och så klart vatten! Förhoppningsvis kommer det snart bilder på de nya skidorna, på de nya träningskläderna och kanske rehabönvingarna. Vi får se!

Härlig träning idag också!

Kommentera