Träningsdagbok

Träning: Onsdag 10 februari 2010 – Simning ( Del 2)

Efter styrkan var det dags för simning. 

Jag bestämde mig för att det var dags att simma 1 km på 25 minuter.
Med andra ord simma 40 längder på 25 minuter.

Jag valde att simma de 20 första längderna ganska lugnt. Mest för att få undan hälften och inte köra slut på mig själv i början. Sedan fortsatte jag med 10 längder i mycket högre fart för att sedan kämpa de 10 sista i så högt tempo som jag bara orkade.

Slutresultatet blev: 28 minuter.

Det är helt okey. Inte så bra som man ville. Men jag har inte tränat på ett tag och framförallt inte simmat på ett bra tag. Dessutom simmade jag under 15minuter då jag simmade tre gånger i veckan ( då var jag lite skadad och hade ingen grupp jag trivdes att träna med)

Men det är bara att forsätta. Jag kommer klara det! 3 minuter är inte långt ifrån! Jag kan igen mycket när jag vänder (kör ingen sådan där vänding som de som tävlingssimmar men jag stannar  upp lite där)

Dessutom bör tilläggas att jag körde ett styrkepass innan simningen.
Jag är nöjd med detta!

Kommentera