Träningsdagbok

Träning: Måndag 15 februari 2010

Dagens träning: Skidor

Japp. Jag velar som en dåre! Men tillslut så valde jag att åka skidor! Det kändes väl helt okey! Det är en lite underlig bana som jag åker. På ett ställe, ganska lång bit faktiskt, känns det som om det är helt annorlunda underlag, där jag inte alls får något fäste. Sedan blir det bra och det gå att åka “normalt” sedan är det ett ställe där det lite hål där får man ta det försiktigt. Sedan är det en kosntig backe och sedan kommer det jobbiga småsvängar och så lite växter, buskar.

Men trots detta har jag ändå kunnat åka mycket skidor så det fungerar ju i alla fall! Idag blev det tre varv! Det var mitt mål när jag gick ut, att åka ett varv mer än igår. Så det blev alltså ca 3,8 km. Jag är lite osäker på hur långt det är och det blir fel med räkningen hit och dit men jag säger ungefär 3,8 km.

Det finns inte så mycket mer att säga. Positvit/negativt nja, det kändes mer segt och trött idag. Men det fungerde!

 

One thought on “Träning: Måndag 15 februari 2010

Kommentera