Träningsdagbok

Träning: Måndag 15 februari 2010 – Rehabträning

Dagens träning: Testjogging + rehabträning

Jag glömde att skriva att innan jag gav mig ut för att åka skidor så testade jag att jogga lite. Det var nog bara 200m om ens det men det kändes rätt okey, så jag bestämde mig för att jogga lite innan jag körde rehabträningen nu på kvällen (ändrade om planerna för idag som sagt)

Det kändes bra att jogga! jag kände inte att det gjorde så ont när jag sprang möjligtvis att jag kände lite mer än vad man normalt brukar göra efter att man joggat lite. Jag joggade 1,1 km. Det känns som om jag skulle kunna sätta igång och så smått börja jogga. Kanske inte köra intervaller och högre tempo men att ha lite längre uppvärmning och ner jogg så jag börjar komma igång att jogga och så smått gå över i löpning.

Sedan blev det självklart rehabträning. Det börjar bli en vana. Jag väntar fortfarande att få en övning visad för mig.

2*11 +1*5 Tåhäb
3*10 Rehabövning nr 1 (smalben/benhinnor)
3*10 Rehabövning nr 2 ( smalben/benhinnor)

Det är bara att fortsätta att köra rehabträning och så smått börja jogga! Det känns bra om det kan fortsätta så här!

One thought on “Träning: Måndag 15 februari 2010 – Rehabträning

Kommentera